ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Župni oglasi
U drugu nedjelju, 10. ov. mj. imat ćemo roditeljski sastanak za roditelje IV razreda. Djeca četvrtog razreda prošle godine bila su na svečanosti Prve pričesti. Dobro je da roditelji postanu više svjesni i kako kršćanski odgoj i rast u vjeri nikad nije dovršen.

U ponedjeljak je sv. Veronika koju posebno časte i slave kao svoju zaštitnicu članice društva „Hrv. Žena“ pa će navečer biti sv. Misa za pokojne članice.

U utorak poslije večernje mise u 18,30 nastavljamo s Biblijskim večerima koje smo u Božićnim danima i u tijeku blagoslova kuća.

U nedjelju, 10. ov. mj. o spomendanu Bl. Alojzija Stepinca, Župa Otočac organizira hodočašće u Zagrebačku katedralu u kojoj će se u 19 sati sudjelovati na svečanom bogoslužju koje će predvoditi zagrebački uzoriti kardinal Josip Bozanić, nadbiskup i metropolit. Iz Otočca (ispred župne crkve polazit će se u 16 sati, a cijena povratne karte bit će 100 kn.

U petak, 22. veljače u Pastoralnom centru u Otočcu počinje prvi ovogodišnji turnus Tečaja o braku za zaručnike. Oni koji kane sudjelovati neka se jave svom župniku i voditelju Tečaja mons. Tomislavu Šporčiću u Otočcu
Brojač posjete:
110568
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016