ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Orguljašica Gabrijela krstila treće dijete
Danas,9.lipnja, na 10.nedjelju kroz godinu u župnoj crkvi Presvetog Trojstva središnje euharistijsko slavlje u 11 sati predvodio je i propovijedao mons.mr.Tomislav Šporčić generalni vikar biskupije i otočki župnik.

Danas je naša orguljašica koja svira na misi u 9 sati i suvoditeljica je dječjeg zbora Gabrijela Degoricija ( sa suprugom Denisom ) krstila svoje treće dijete sina Gabrijela.

U svojim razmišljanjima župnik je kazao: Ono što je najveće bogatstvo je život, život je najveći dar, ali svaki čas se susrećemo sa smrću. Bog je onaj koji nam daje zemaljski i tjelesni život. Čuvajmo život, zato postoje norme i zakoni i Crkva ima norme i zakone da živimo duhovni život. Svoj vjerski život možemo sačuvati samo kada smo sa Isusom Kristom. Isus ga daje onima koji ga hoće primiti. Mi često puta taj život možemo primiti. Bog uslišava one molitve koje su pune nade, mi imamo puno nada za dobrom plaćom, za svojim ugledom, za bogatstvom, ali te nade su puno puta neuslišane. Naš život je pun lomljivosti, nemojmo se dati smesti, ustrajnost je važna. Budite čista srca, pouzdana duha, budite ponizni, marljivi, jaki, otvorite svoje srce. Nebojmo se dobrote, bojmo se zla. Narode hodajmo unaprijed - poručio je župnik.

Euharistijsko slavlje animirao je crkveni zbor predvođen s.Ljubomirom a za orguljama bila je prof.Branka Bernardi.
Brojač posjete:
29103
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016