ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Župnik Šporčić i mladomisnik Šimatović na prijemu kod gradonačelnika
Danas, 10. srpnja 2013. otočki gradonačelnik dr. Stjepan Kostelac zajedno s dogradonačelnikom, ing. Nenadom Jankovićem i vijećnikom u gradskom Vijeću Milom Tomaićem priredio je primanje za otočkog mladomisnika vlč. Josipa Šimatovića i župnika i generalnog vikara biskupije mons.mr. Tomislava Šporčića.

Ovo primanje je bilo povodom pripreme na svečanost Mlade mise koja će biti u župnoj crkvi u Otočcu, u nedjelju, 21. srpnja o. g. Mladomisnik vlč. Josip uručio je pozivnicu Gradonačelniku i njegovim suradnicima da budu sudionici na svečanosti.

U razgovoru je prikazan program svečanosti i veliko značenje ovog događaja kako za sam Otočac ali i za sve župe Otočkog dekanata i Gacke doline. Gradonačelnik kao i drugi ovdje spomenuti obećali su svoj dolazak i sudjelovanje kako na samoj sv. Misi tako i na svečanom ručku koji će nakon sv. Mise biti u hotelu "Zvonimir".

Početak svečanosti bit će blagoslov na vratima mladomisnikove rodne kuće i nakon toga procesijom do župne crkve gdje će započeti sv. Misa prema dogovorenom redu.
Brojač posjete:
22652
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016