Sastanak na Krasnu radi TV - prijenosa sv. Mise na svetkovinu Velike Gospe
U utorak, 6. kolovoza o. g. u Svetištu Majke Božje Krasnarske na Krasnu susreli su se na radni sastanak djelatnici Hrvatske televizije iz emije "Mir i dobro" zajedno s predstavnicima Biskupije i samog Svetišta na Krasnu.

Dogovoren je slijed svečane Mise koja će početi s procesijom od Svetišta do vanjskog oltara u podnožju svetišta gdje će se misa služiti. Razmotrene su tehničke mogućnosti i sam prosotor "Crkve na otvorenom" gdje je redovito glavna Misa prigodom većih proštenja.

Nakon razgledavanja i dogovaranja u hotelu je prirređen ručak na kojem su bili sustolnici i dva nadbiskupa: mons. dr. Ivan Devčić, nadbiskup i metropolit riječki te mons. dr. Želimir Puljić, nadbiskup zadarski i predsjednik HBK. U ime biskupije sastanak je vodio mons. Tomislav Šporčić, generalni vika i vlč. Nikola Turkalj, ekonom biskupije. A iz Senja je došao župni vikar vlč. Šime Božić, koji će biti privremeni upravitelj župe Krasno i Kuterevo. Vlč. Nikola Komušanac odsutan je iz zdrastvenih razloga. Ovih dana bit će podvrgnut operatrivnom zahvatu.

Molimo se Gospodinu za njegovo ozdravljenje i oporavak.
Brojač posjete:
129643
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016