ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Misijska nedelja
m1
Danas, 20.listoprada na dvadeset i devetu nedjelju kroz godinu Crkva slavi Misijsku nedjelju dan kada molitvom i novčanim prilozima pomažemo naše misije i misionare.

Središnje euharistijsko slavlje u 11 sati predvodio je i propovijedao don Jure Ladišić pastoralni suradnik za slijepe i slabovidne. U svojim razmišljanjima kazao je da danas posebno molimo za misije. Današnje Evanđelje po Luki govori kako valja svagda moliti i nikada ne sustati. Molitva je razgovor s Bogom, čovjeku je potrebna hrana za njegovu dušu. Moramo pripaziti na odnos prema Bogu, samom sebi i prema drugima. Molitva je potrebna u današnjem svijetu, manjak je danas molitve. Čovjek je danas gladan jer se dovoljno ne moli, čovijek teži za sve većim bogatstvom, a zaboravlja na Božju milost.Nastojmo da molitva bude prisutna u našim mislima, djelima i čežnjama.
m3
Zahvaljujem svima vama koji ćete svoj prilog dati u današnjoj milostinji za Misije jer imate plemenito i dobro srce koje je spremno pomoći onim najpotrebnijima - siromašnima, gladnima i bolesnima, osobito siromašnoj i gladnoj djeci - kazao je don Jure.

m2
Euharistijsko slavlje animirao je crkveni zbor "Sv.Cecilija" a za orguljama bila je gospođa Gabrijela Degoricija ( sa kćerkicom ).
m4

Brojač posjete:
2626215
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016