ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Uskrsni ponedjeljak
u1
Uskrsni ponedjeljak, dan kršćanske svetkovine koji se slavi dan nakon Uskrsa. Državni je blagdan i neradni dan. U našoj župnoj crkvi svete mise bile su u 9 i 18,30 sati, a u liturgiji se spominje put uskrsnulog Isusa u Emaus s dvojicom učenika, koji su ga tek naknadno prepoznali kada je lomio kruh.

I dok je Uskrs blagdan posvećen obitelji, Uskrsni ponedjeljak vezan je uz posjete rodbini i prijateljima, pa će mnogi ovaj današnji dan iskoristiti upravo za to.
u2
Svečanu svetu misu u 18,30 sati suslavili su župnik mons.mr.Tomislav Šporčić i vlč.Jure Ladišić. Na misi se okupio veliki broj mladih koji će ovaj vikend krenuti na HSKM u Dubrovnik.

Poslije mise u župnoj dvorani Pastoralnog centra održan je susret s mladima i upoznavanje oko polaska, pravila ponašanja na putu, podjela majica i uplata drugog dijela putnih troškova. Kako nam je kazala voditeljica mladih Mateja Posavi nekoliko mladih je odustalo od putovanja pa tko kani ići za Dubrovnik neka se čim prije prijavi kod župnika.

Naš autobus kreće za Dubrovnik u 00,30 sati u subotu navečer ispred župne crkve Presvetog Trojstva, a voditelj puta je prof.Ivan Gomerčić. Mladi će biti smješteni u Cavtatu. O potrebi nošenja vreća za spavanje naknadno ćemo izvjestiti na portalu župe.
u3

Upute i ponašanje mladih ( sudionika) pročitajte na portalu Župe Kompolje gdje je don Anđelko Kaćunko to lijepo i duhovito napisao.

Brojač posjete:
42960
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016