ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Susret molitvenih zajednica u Krasnu
krasno1
Za svoj redovni mjesečni susret molitvene zajednice Otočkoga dekanata u svibnju su izabrale Svetište Majke Božje Krasnarske. Tako je u subotu, 17. svibnja, održan prigodni program koji je okupio oko 80 članova molitvenih zajednica na molitvi krunice, misi i euharistijskom klanjanju. Misu je predvodio generalni vikar biskupije i otočki dekan i župnik mons.mr. Tomislav Šporčić u suslavlju s vlč. Nikolom Komušancem, a animirao zbor Trinitas. Misi se pridružila i grupa vjernika iz Bjelovara koja je upravo tada posjetila svetište.

Članovi molitvenih zajednica iz župa Otočac, Sinac, Lešće, Prozor, Švica i Brinje stigli su u Krasno autobusom i u osobnim automobilima, a tamo su ih dočekali članovi molitvene zajednice iz Krasna. Nekoliko vjernika je i za ovu prigodu pješačilo od Otočca do Krasna, a planiraju pješačiti i na druge mjesečne susrete koji će se održavati svaki put u drugoj župi Otočkoga dekanata.
M.K.G.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Na susretu molitvenih zajednica župa Otočkog dekanata u svetištu Gospe Krasnarske, 17. ov. mj. okupilo se oko stotinjak osoba. Pažnja i pobožnost bila je brezprijekorna.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
VIS - Trinitas pratio je čitavi program Molitvenih zajednica skladnim pjevanjem
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
U dvorani hotela na Krasnu bila je molitva krunice uz razmišljanja o tajni svakog otajstva. Otajstva su pripremljena prema mislima poznatog teologa Gvardinija.

Brojač posjete:
42927
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016