Župni oglasi
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Otočac, 2. studenog 2014. – XXXI. Nedjelja kroz godinu – Dušni dan:

Župni oglasi

Danas je i blagdan Dušnoga dana. Sv. Mise su nedjeljnog rasporeda. To znači u 9, 11 i 18 sati. Sv. Misa u 11 sati bit će za sve pokojne naše župljane, a poslije podne u 15 sati imat ćemo uz Službu Riječi i Molitvu Odrješenja za pokojne na gradskom groblju kod Velikog križa na Dubravi.

Jučer i danas Crkva nam omogućava da dobijemo potpuni oprost za naše pokojne s time da pohodimo Crkvu, sudjelujemo na misi i pričestimo te izmolimo Oče naš i vjerovanje te molitve po nakani sv. Oca pape.
---------------------------

U ponedjeljak je sv. Hubert- zaštitnik lovaca, u utorak je sv. Karlo Boromejski, u srijedu su srijemski mučenici: Elizabeta i Mirko. Navečer poslije mise je Euharistijsko klanjanje, u četvrtak je sv. Leonard u subotu je Gracija Kotorski.
---------------------------

U subotu, 8. ov. mj. u župnoj dvorani nastavljamo s II. turnusom Tečaja vjere koji ove pastoralne godine traje pet radnih subota od 9 – 13 sati. Ovogodišnji program će biti: četiri dijela KKC. (I. što vjerujemo; 2)što slavimo; 3.) kako živjeti u Kristovom Duhu; i 4) Kako moliti? U subotu će imati predavanja: mons. dr. Mile Bogović, biskup i mons. mr. Tomislav Rogić, župnik i dekan na Udbini. Pozivamo naše župljane koji si mogu odvojiti toliko vremena da se uključe u ovo teološko – laičko obrazovanje da im koristi njihovoj osobnoj duhovnosti ali i da mogu biti kvalitetniji župni suradnici pod raznim vidovima pastoralnog djelovanja.
----------------------------

U subotu u 17 sati u župnoj crkvi u Brinju imaju svoj molitveni susret članovi molitvenih zajednica Otočkog dekanata.
Brojač posjete:
220959
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016