ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
"Trinitas" proslavio treću godišnjicu djelovanja
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
U nedjelju, 9. studenog 2014. na večernjoj misi u 18 sati pjevao je župni zbor mladih otočke župe "Trinitas" koji i inače pjeva svake nedjelje na toj misi. No, ovaj put je tim više to bilo naglašeno jer je isti Zbor slavio treću godišnjicu svoga postojanja i djelovanja.
Nakon Sv. Mise Zbor je izveo kratki Koncet duhovnih pjesama. Na Sv. Misi ovaj put je bio znatno veći broj vjernika, a svi su oni nakon mise ostali i na Koncertu. A poslije Koncerta pozvani su da pođu u dvoranu Pastoralnog centra gdje je bilo počašćenje i druženje.

I ovaj događaj ugrađuje se u duhovni mozaik naše župne zajednice u Otočcu. Doprinosi šarolikosti duhovnog života i obogaćuje sve njene župljane pa i one goste koji se nađu nedjeljom ili u druge dane na misi u župnoj crkvi u Otočcu te se rado uključuju u pružene im progrme.

Čestitamo našem Zboru "Trinitas"- u i zahvaljujemo na svakom dobrom djelu, posebno na ovim vidu obogaćivanja bogoslužja i pružanja ljepote u bogoslužju i određenim blagdanima. Neka bi Zbor kao zajednica pjevača kao i svaki od njih (članova) doživio mnoge godišnjice.

Mons.Tomislav Šporčić - župnik
Brojač posjete:
104634
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016