ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Svetkovina Duhova
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Na svetkovinu Duhova, 15. ov. mj. u župnoj crkvi u Otočcu bogoslužja su bila svečana i s obzirom na vrlo nepogodno i kišno vrijeme vrlo dobro posjećena. Bilo je to već na prvoj misi u 9 sati na koju su po običaju Mali pjevači "Anđeli" sa svojim voditeljicama gđom Gabrijelom i čs. Ljubomirom i s povečanim brojem vrlo lijepo pjevali.

Na Sv. Misi u 11 sati osim što je bilo krštenje djeteta Miroslava i Sandre Draganić, sudjelovali su roditelji naših krizmanika. Samo njih nekoliko nije moglo doći u 11 ali su zato došli na večernju misu. S roditeljima se župnik zadržao i poslije Sv. Mise. Obrazaložio i protumačio program koji slijedi u ovom tjednu te ih pozvao da osobno sudjeluju u svemu, a posebno da pristupe zajedno s kumovima sv. ispovijedi te se zajedno s krizmanicima iduće subote pričeste. Svaki roditelji primio je i pismeno program pripreme za ovaj tjedan.

Budući radi lošeg vremena prije podne neki nisu mogli doći pa je večernja misa u 18,30 posjećenija nego li inače. Na kraju mise Župnik je članovima pjevačkog zbora "Trinitas" podijelio svima krunicu koju je donio s hodočašća u Poljsku, 18 - 22. travnja o. g. Time ih je posebno obradovao.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Brojač posjete:
330600
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016