ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Razgovor biskupa mons. Križića sa svećenicima

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dana, 5. srpnja o. g. od 9 - 15 sati u župnom stanu - Otočac bio je upriličen razgovor biskupa gospićko-senjskog mons. mr. Zdenka Križića sa svećenicima Otočkog dekanata. Biskup je sa svakim svećenikom razgovarao po tridesetak minuta. Tako je započeo s vlč. Mariom Vazgečom, te nastavio redom s vlč. Milom Rajkovićem, Anđelkom Kaćunkom, Pejom Ivkićem, Šimom Božićem, Ivicom Miškulinom, Stankom Smiljanićem, Jurom Ladišićem i na kraju s mons. Tomislavom Šporčićem.

Biskup Križić je s ovim razgovorom htio prije svega upoznati pojedine svećenike ali i da se svećenici susretnu s njime i izreknu svoja razmišljanja o pastoralu u svojim župama i teškoćama na koje nailaze. Istina, kratko je to vrijeme da bi se moglo dobiti pravu sliku o svemu, ali u svakom slučaju to je jedan dobar početak kako za biskupa tako i za svećenike. Takve razgovore biskup je prošlih tjedana imao i po drugim dekanatima biskupije.

Nakon ručka u župnom stanu biskup je sam sa svojim autom otišao u Gospić, raspoložen susretima i razgovorom sa svećenicima kao svojim najbližim suradnicima.

Brojač posjete:
17605
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016