ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Krštenje djece obitelji Jure Jurković

U petak, 5. kolovoza  o.g.  na blagdan Gospe Snježne i Dan domovinske zahvalnosti u župnoj crkvi Presv. Trojstva na večernjoj misi bila je svečanost krštenja dvoje djece Jure Jurković i Smiljke Joić. Sveto krštenje je podjeljeno dvima kćerkama obe obitelji i to Viktoriji i Dijani Jurković. 

Sv. Misu i obred krštenja je predvodio župnik mons. Tomislav Šporčić, a koncelebrirali su don Anđelko Kaćunko i vlč. Jure  Ladišić. Na misi je sudjelovao veliki broj rodbine i prijatelja ove obitelji. Poslije mise pozivali su župnika da se pridurži njihovom slavlju kod obiteljske kuće u Podumu.

Župnik je posjetio zajedno  vjeroučiteljicom č.s. Ljubomirom. Tako su se susreli s ostalom djecom ovih obitelji koji polaze u školu i upisani su na školski vjeronuak. Neki su kršteni a drugi se na to spremaju. Župnik je uzeo riječ i kod slavlja pod šatorom - na otvorenom. Sve je pozvao da se nastoje uključiti u život Crkve posebno s pohađanjem Sv. Mise i pohađanjem župnog vjeronauka. S time će se najbolje djeca i mladi, ali i stariji stvoriti uvjete da žive primljene sakramente i da se priprave za slavlje svih sakramenata.

Brojač posjete:
333788
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016