ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Dva vjenčanja u župnoj crkvi

U subotu, 6. kolovoza bilo je svečano u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu. Naime, bila je svečanost dvaju vjenčanja.

Prvo u 17,00 sati  bilo je  vjenčanje Danijela Žalac, sina Milana i Marijane r. Jerbić  iz Ličkog Lešća br. 165  i Mihaele Tominac, kći Mladena i Ankice r. Orešković  iz Otočca, ul. Luka 7. Misu s vjenčanjem predvodio je mons. Tomislav Šporčić, župnik otočki a suslavili su vlč. Jure Ladišić, duhovnik slabovidnih  i vlč. o. Goran Živković, župni vikar u župi Zaprešić. On se  kratko nalazi u Otočcu na godišnjem odmoru. Stoga će on i u nedjelju predvoditi Sv. Misu u 10 sati. Svjedoci na vjenčanju bili su: Antonio Vašarević i Anđela Abramović.


---

U 18,30 sati bilo je drugo vjenčanje i to: Ivice Rončević, sina Josipa i Katice r. Šepac  iz Kutereva i Martine Burić, kći Fabijana i Kate r. Podnar  iz Otočca.

Svjedoci su bili Stjepan Piršljin i Petra Janković. Sv. Misu je predvodio vlč. Mario Vazgeč, župnik kuterevski i krasnarski i obred vjenčanja s homilijom vodio je mons. Tomislav Šporčić, župnik i dekan otočki. Svečanosti je prisustvovao i vlč. Šimo Božić, župnik u Križpolju. Na prvom i drugom vjenčanju bilo je više od 150 uzvanika.

Pjevanje je također na prvom i drugom vječanju predvodio župni zbor VIS "Trinitas". 

Brojač posjete:
70072
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016