ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Pokorničko bogoslužje i ispovijedanje za vjeroučenike pred Katehetsku nedjelju

Dana, 24. rujna o. g. od 9 - 10,30  sati u župnoj crkvi u Otočcu Župnik je s vjeroučiteljima priredio Pokorničko bogoslužje i ispvoijedanje za vjeroučenike župe Otočac od IV. do VIII. razreda. Sudjelovalo oko 150 vjeroučenika. Nakon Pokorničkog bogoslužja koje je predvodio župnik mons. Tomislav Šporčić osim njega  djecu su ispovijedali svećenici: vlč. Mile Rajković, don Anđelko Kaćunko i vlč. Jure Ladišić.

Dok su se vjeroučenici ispovijedali s djecom su kordinirale vjeroučiteljice s. Ljubomira Lešić i gđa Tina Košćak. Srdačna im hvala! Pozvali smo sve vjeroučenike na ispovijed, a na Katehetsku nedjelju  pozivamo također sve kao i njihove roditeljelje na sv. Mise prema rasporedu kojega već imaju. Potrebno je da roditelji prijave svoju djecu za župnu katehezu, ako već nisu dobili formular moći će ga podići a druge nedjelje predati.

Nakon ispovijedanja Dječji pjevački zbor uz pomoć č.s. Ljubomire ostao je na pripremi pjevanja za sv. Misu za nedjelju. Sviranjem je pomogla vjeroučenica Bernarda Zoričić

Brojač posjete:
330622
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016