ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Dani kruha u Srednjoj školi Otočac

Manifestacija poput obilježavanja Dana kruha - dana zahvalnosti za plodove zemlje odlična je prilika da učenici Srednje škole Otočac pokažu svoje kreativne potencijale i drugačije vrste od onih kakve traži glavnina redovne nastave. Današnja izložba kruha i ostalih domaćih pekarskih proizvoda, plodova jeseni, sjemenja i alatki, a sve u duhu tradicije, to je i uspjela pokazati u punom smislu.

Nakon postavljanja izložbenih stolova povjerenstvo je ocijenilo izloženo prema zadanim kriterijima i odabralo najljepše, pa je 1. mjesto zauzeo izložbeni stol 2. razreda ekonomske.

Izloženo blago blagoslovio je generalni vikar Biskupije, otočki dekan i župnik mons.mr. Tomislav Šporčić, a sve sudionike i goste pozdravio je ravnatelj škole prof. Ivan Vidmar.

Dodajmo da je na izložbi kruha i krušnih proizvoda bilo toliko originalnih ideja, toliko zanimljivih estetskih rješenja, ali i puno ljubavi s kojima su srednjoškolci ukrasili izložbene stolove, trudili se prezentirati vlastitu 'priču o kruhu' i biti što domišljatiji i otkačeniji, da se može slobodno reći kako su nadmašili sva očekivanja.

Brojač posjete:
330509
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016