ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Prva nedjelja došašća

Na prvu nedjelju došašća, 27.studenog središnje misno slavlje u župnoj crkvi predvodio je i propovijedao vlč.mr.Marinko Miličević kancelar Biskupije, a poslužitelj oltara bio je sjemeništarac Kristijan Pajdaković.

U svojim razmišljanjima propovjednik je kazao u Došašću pripremamo svoja srca za dolazak Božića, zato se mi pripremamo za rođendan Isusov - Božić. Njemu treba čisto srce, sve će proći ali Isusove riječi neće proći, propasti i nestati. Bog nas uvjek zove, mi idemo svake nedjelje na svetu misu zato Bog neće zaboraviti nikog od nas.

Vlč.Miličević pozvao je vjernike da dolaze na mise zornice svaki dan u 6:15 kako bi bolje svoje srce pripravili za Božić. Tko propušta zornice, Božić je tužniji - zakazo je vlč.Marinko.

Na kraju svete mise kancelar mr.Marinko Miličević pročitao je dekret biskupa mons.Zdenka Križića o privremenom upravljanju župe koje je povjereno don Anđelko Kaćunku zbog bolesti našeg župnika mons.Tomislava Šporčića. Također kancerar je kazao da je privremeni dekan otočkog dekanata vlč.Ivica Miškulin iz Ličkog Leššća.

Euharistijsko slavlje animirao je crkveni zbor predvođen s.Ljubomirom Lešić a za orguljama bila je prof.Branka Bernardi.

Brojač posjete:
330524
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016