Župnik na Božić kod časnih sestara

Na ovogodišnji Božić, 25.prosinca župnik mons. Tomislav Šporčić bio je pozvan na ručak kod časnih sestara u Samostan  sestara Presvetog Srca Isusova u Otočcu. Bila je to prilika da se zajednčki osvrnemo na protekle svečane mise na sam Božić te na dvije ponoćnke (Malu i Veliku) koje su bile vrlo dobro posjećene. Prvu je imao mons. dr. Mile Bogović, župnik a drugu sam župnik mons. Tomislav Šporčić.

Prethodno su kod župnika na čestitanju i kratkom počešćenju bili i članovi Župnog pjevačkog zbora "Sv Cecilija".

Nakon svečanog ručka u samostanu župnik je sa sestrom oguljašicom pošao u Dabar gdje je također bila svečana božićna Sv. Misa. Nakon Sv. Mise posjetili su obitelj Tome i Vere Rukavina koju su usput blagoslovili jer oni će kasnijih dana poći u Zagreb gdje redovito žive. 

Dana, 29. prosinca Župnika su već po više puta posjetili subraća u vjeri prijatelji koji na osobiti način svjedoče svoju vjeru što se na osobiti način očituje o Božićnom i uskrsnom vremenu.  Oni su svoju čestitku izrazili pjevanjem i sviranjem božićnih pjesama. Oni se na osobiti način mole za župnikovo ozdravljenje i ojačanje za redovnu njegovu službu.

Izražavaju svoju radost i ljubav prema Crkvi i svim vjernicima. Nalaze se na mnogim stranama ali posvuda ostavljaju životni primjer vjere i života po njoj. Srdačno im zahvaljujemo.

T. Šporčić

Brojač posjete:
219329
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016