ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Župnik na Božić kod časnih sestara

Na ovogodišnji Božić, 25.prosinca župnik mons. Tomislav Šporčić bio je pozvan na ručak kod časnih sestara u Samostan  sestara Presvetog Srca Isusova u Otočcu. Bila je to prilika da se zajednčki osvrnemo na protekle svečane mise na sam Božić te na dvije ponoćnke (Malu i Veliku) koje su bile vrlo dobro posjećene. Prvu je imao mons. dr. Mile Bogović, župnik a drugu sam župnik mons. Tomislav Šporčić.

Prethodno su kod župnika na čestitanju i kratkom počešćenju bili i članovi Župnog pjevačkog zbora "Sv Cecilija".

Nakon svečanog ručka u samostanu župnik je sa sestrom oguljašicom pošao u Dabar gdje je također bila svečana božićna Sv. Misa. Nakon Sv. Mise posjetili su obitelj Tome i Vere Rukavina koju su usput blagoslovili jer oni će kasnijih dana poći u Zagreb gdje redovito žive. 

Dana, 29. prosinca Župnika su već po više puta posjetili subraća u vjeri prijatelji koji na osobiti način svjedoče svoju vjeru što se na osobiti način očituje o Božićnom i uskrsnom vremenu.  Oni su svoju čestitku izrazili pjevanjem i sviranjem božićnih pjesama. Oni se na osobiti način mole za župnikovo ozdravljenje i ojačanje za redovnu njegovu službu.

Izražavaju svoju radost i ljubav prema Crkvi i svim vjernicima. Nalaze se na mnogim stranama ali posvuda ostavljaju životni primjer vjere i života po njoj. Srdačno im zahvaljujemo.

T. Šporčić

Brojač posjete:
330646
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016