ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Don Mihovil Kurkut tri dana vodio duhovnu pripravu u našoj župi

Osim nedjelje, 15. ov. mj. u našoj župi je predvodio razne programe svećenik - salezijanac don Mihovil Kurkut iz Zagreba.

U ponedjeljak je imao sv. Misu za bolesne koje je prethodno ispovijedao te im pod Sv. Misom podijelio sakramenat bolesničkog pomazanja.

Nakon toga se susreo s dva razreda VII. i VIII. razreda osnovne škole. U 17 sati održao je predavanje za roditelje nižih razreda osnovne škole a nakon toga spredvodio je Sv. Misu na kojoj su posebno bili pozvani župljani L. Lešća i Prozora. Na misi su pjevali pjevači iz Ličkog Lešća.

U utorak je također u prijepodnevnim satima imao susret s više razreda osnovne i srednje škole. U 17 sati održao je predavanje za roditelje sedmog i osmog razreda u župnoj dvorani,  a nakon toga predvodio je koncelebriranu Sv. Misu i propovijedao.

Na misi su još sudjelovali: don Anđelko Kaćunko, vlč. Josip Šimatović, don Jure Ladišić i župnik domaćin mons.  Tomislav Šporčić. Na kraju mise mons. Šporčić našem gostu propovijedniku don Mihovilu srdačno se zahvalio za sve točke programe koje je u ova tri dana održao u našoj župi. Kao sibmoličan dar darovao mu je naš godišnjak župa Otočkog dekanata "Vrilo" molitvenu sličicu i molitvenu narukvicu Sedam žalosti Bl. Dj. Marije, a don Mihovil župniku je darovao knjigu "Sretni roditelji s don Boscovim odgojnim sustavom ".

Don Mihovilovo propopovijedanje i nagalasci u njegovim propoviijedima ostat će u lijepom i plodnonosnom pamćenju kod sviju koji su ga slušali. Srdačna mau hvala!

( Tš)

Brojač posjete:
330518
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016