ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Koncert VIS "Trinitas" na blagdan Fabijanovo

Na blagdan Fabijanova, 20. siječnja nakon večernje Sv. Mise koju je predvodio don Anđelko Kaćunko glazbeni sastav VIS Trinitas izveo je koncert duhovnih pjesama. Koncert je izvodilo sedmero pjevača i četiri svirača instrumentalista. Dario Košćak na gitari, Ivan Šporčić također na gitari, Ivan Kraljić na violini i Anamarija na sintisajzeru. Koncert je trajao nešto više od čitavog sata. Iako je bila hladnoća unatoč cjelodnevnog zagrijavanja crkvenih prostora publike je u samom početku bilo manje no kasnije se okupio puno veći broj osoba različitih osoba, pa i onih kojih se redovito nevidi u crkvi. Koncert ih je zaista zainteresirao što su pokazali oduševljenim pljeskanjem. S ovim koncertom je blagdana Fabijanova zadobio zasebnu važnost te uzveličao sam blagdan.

Nakon oduženog i oduševljenog koncerta izvođači ali i i jedan dio publike pošao je u dvoranu Pastoralanog centra gdje su bili oblilato počašćeni kolačima i raznim napitcima.

U zadnji čas župnik mons.Tomislav Šporčić se dosjetio da svim pjevačima kao i sviračima udijeli kao dar - uspomenu Kompendij Katekizma Katoličke Crkve. Svi su to s radošću i oduševljenjem primili primajući vidljivi znak pažnje - knjigu koja  im u svim prigodama može dobro poslužiti.

/Tš/ 

Brojač posjete:
330636
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016