Župni oglasi

U ovom tjednu pred Cvjetnicu u župama našeg dekanata su korizmeno-uskrsne ispovijedi. Tako u ponedjeljak imamo ispovjedanje u Kuterevu u 17 sati, u utorak u Krišpolju, u srijedu u Sincu i Vrhovinama, u četvrtak u L.Lešću i Prozoru, u petak u Otočcu za odrasle u 18 sati, a u subotu u 9,00 sati za djecu, a u 18 sati u Brinju.

Ovaj tjedan radi ispovjedanja po okolnim župama u našoj crkvi svete mise bit će u 19,00 sati. Molimo sve naše župljane da si oslobode ovo vrijeme drugih obveza te pristupe kratkom Pokorničkom bogoslužju i svetoj ispovjedi.

U subotu prije podne od 9 - 12 sati imamo Tečaj vjere za teološku kulturu laika. Predavanje ima prof.dr.č.s.Nela-Veronika Gašpar. Govoriti će o molitvi ali posebno o duhovnim pokretima. Pozivamo i sve druge koji nisu sudionici Tečaja da se priključe ovom predavanju posebno od 11 - 12 sati.

U subotu navečer u našoj župnoj crkvi u 19 sati održati će se odmah poslije mise - Koncert pansionske baštine. Nastupit će: Kulturno umjetničko društvo „Lipa“ iz Sinca, Zavičajno društvo „Sinac“ iz Zagreba, Župni zbor župe Svetog Stjepana mučenika iz Kompolja , Župni zbor župe Uznesenja Blažene Djevice Marije iz Brinja, Župni zbor „Sveta Cecilija“ župe Presvetog Trojstava iz Otočca, Zbor mladih „Jesus Freakz“ župe Tijela Kristova iz Zagreba, Orguljašica prof. Branka Bernardi župe Presvetog Trojstva iz Otočca.

U nedjelju je Cvjetnica. Svete mise su redovnim rasporedom s time da će prije misa u 9 i 11 sati biti blagoslov maslinovih grančica kod križa pred Crkvom a onda procesije. U 9 sati oko malog parka, te u 11 sati i dužim putem preko gradskog parka. Na Cvjetnicu je i Međunarodni dan mladih. U 17 sati biti će Križni put na Fortici.

 

Brojač posjete:
219576
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016