ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
IV. nedjelja Došašća: Župni oglasi i raspored blagoslova kuća

Danas su sv. Mise u 9, 11 i 18 sati. Nalazimo pred sam blagdan Božića. Završili smo s misama zornicama. Zahvaljujemo svima koji su na njih dolazili.

Sutra je Badnjak u 20 sati imamo Malu misu ponoćku, a u 23 Veliku.

U utorak je Božić i u srijedu Sv. Stjepan, prvomučenik. Sv. Mise su jedan i drugi dan kao nedjeljom, tj. u 9, 11 i 18 sati.

Na Blagdan Sv. Stjepana na misi u 11 sati bit će blagoslov trokraljske vode za blagoslov kuća. Preporučamo da se iz svake kuće (stana) dođe na taj blagoslov i donese blagoslovljene vode u svoju obitelj. Nabavimo ili uredimo ono što je potrebno za obred blagoslova kuća: Križ,. Svijeća (uz svijeću potrebno je imati i šibicu, te kad dođe svećenik u kuću neka se odmah zapali. To neka učini domaćin. Nemojte čekati da to svećenik pali, ali još manje da svećenik pita imate li šibicu. Uz blagoslovljenu vodu neka je grančica.) Nabavimo svakako i naš Godišnjak „VRILO“. Zgodno je da se na stol postavi i Sv. Pismo. U četvrtak je sv. Ivan, aposol.

U petak su Nevina dječica i u subotu Sv. Toma Beket. Svete mise sva ova tri dana su u 18 sati. Druga nedjelja je Svetkovina Sv. Obitelji Sv. Mise su kao i drugih nedjelja.

Raspored Blagoslova kuća u ovom idućem tjednu:

U četvrtak (Sv. Ivan) – D a b a r

U Petak – Kostelčevo Selo i Obilje;

U subotu –Šumečica i Vivoze;

U nedjelju, 30. Ov. dati  ćemo raspored blagoslova kuća za drugi tjedan.

Brojač posjete:
76358
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016