ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 14. srpnja 2019. XV. Nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Otočac, 14. srpnja 2019. XV. Nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Sutra u ponedjeljak je Sv. Bonaventura; u utorak je Bl. Dj. Marija od brda Karmela ili Karmenica. U Otočcu imamo pokrajni oltar Gospe Karmelske. Sv. Misu imat ćemo u 9 sati. Gospa Karmelska posebno se svečano slavi kao zaštitnica župe u Kuterevu, Svečana Sv. Misa bit će u 11 sati i poslije podne u 18 sati. Ovaj blagdana slavi se i u župi Ramaljane kao suzaštitnica.

U četvrtak je Sv. Tarzicije;u subotu je Sv. Ilija, prorok , zaštitnik župe u Sincu. Sv. Misa i svečanost Sv. Potvrde bit će u 11 sati, i druga Sv. Misa u 18 sati. Kod nas će biti Sv. Misa u 9 sati; u nedjelju je Sv. Danijel.

Sv. Mise od iduće nedjelje imat ćemo  u 8,30 i 10,00 sati, te u 18,30.

U petak, 19. ov. poslije Sv. Mise koja je u Otočcu redovito u 18,30 i našoj župnoj crkvi bit će Osobno „Snažno svejdočanstvo obraćenja, oioslobođenja, ozdravljenja! Pod naslovom „IZIĐIMO IZ TAME U SVETLOST“ kršćanskog vjernika – laika iz Kolubije Marina Restrepo. On je rođen u Kolumbiji. Studirao umjetnost u Njemačkoj. Glumac i vrlo nadaren glazbenik, s dugogodišnjom karijerom u Holywoodu. Od 16. godine života živio u drogi, promiskuitetu, magiji i svim ostalim porocima novoga doba. U 47. godin. 1997., otet. Preživio šest mjeseci mukotrpnog zatočeništva u prašumi Anda. Usred te patnje doživio susret s Isusom, tijekom kojega su mu dane mnoge naravne i nadnaravne spoznaje. Od tada ima samo jednu zadaću – biti svjedok Božje ljubavi i katoličke vjere diljem svijeta. Dođite, poslušajte!

U subotu, osim što imamo zbor – proslavu Sv. Ilije u Sincu, u Brinju u 11 sati bit će svačanost Mlade mise Vlč. Kristijana Perović. Pozivamo Vas da Vi koji možete pođete na Sv. Misu. Vlč. Perović je svećenik Krčke biskupije, a porijeklom je iz BIH i roditelji mu imaju kuću u Brinju te stoga slavi Mladu Misu u Brinju.

Brojač posjete:
30679
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016