ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 5. srpnja 2020, XIV. nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Danas , 5.srpnja su sv. Mise u 8,30 i 10 sati. Nećemo imati večernje Mise.  Tako će biti svake nedjelje u srpnju i kolovozu. U ovim mjesecima u kojima su visoke  temperature lakše nam je ranije dolaziti i sudjelovati na Sv. misi.

U ponedjeljak je Sv. Marija Goretti, u srijedu je sv. Akvila i Priscila, u subotu je Sv. Benedikt i u nedjelju Sv. Hilarije.

Katolička karizmatska Obnova u Duhu Svetom pokrenula je još 2015. Tridesetodnevnicu od 6. 7 -  04. 08. 2020 (uoči blagdana Domovinske zahvalnosti) za hrvatski narod u domovini i svijetu, za našu domovinu Hrvatsku. Nastojimo i radnim danom u ovo vrijeme dolaziti na Sv. Misu i namijenimo to za naš narod i domovinu.

Od 20. do 25. ov. mj. u našem Otočkom dekanatu boravit će naši sjemeništarci i bogoslovi. Druge nedjelje ćemo objaviti koji će dan biti u Otočcu.

Dana 14. srpnja o. g. u Gospiću će biti svečanost blagoslova kamena temeljca za izgradnju samostana sestara karmelićanski. Na tu svečanost u Gospić će doći apostolski nuncij u RH. Na svečanosti će sudjelovati i kanonici Senjskog Kaptola.

T i s a k

Novi broj „Glasa Koncila“ donosi:

U Komentaru: Bačeni glasovi;

Pobčaj i „pravo“ na djecu – činjenice protiv mišljenja;

Znanstvenici protiv zaštite zdravlja;

Probudila se hrvatska konzervativna scena;

Vjeronauk – najdemokratičnije izabran predmet;

Nadbiskup Hranić iz Đakova: Mogu reći da smo svi sada dobro“

Reportaža iz Katedralne župe u Puli;

Uspjeli „Hod za život“

 

Brojač posjete:
69135
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016