ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Vjenačanje Hrvoja Marić i Marinele Mrakovčić

U subotu, 22. kolovoza u župnoj crkvi Presvetoga Trojstva - Otočac vjenčali su se zaručnici: Hrvoje Marić, sin Zlatka i Jelene r. Orešković, iz Otočca i Marinela Mrakovčić, kći Petra i Sandre r. Žužić iz Vrha (Krk) . Svjedoci su bili Robert Galetić i Vedrana Ivković.

Pjevanje je predvodio zbor mladih VIS "Trinitas" čiji je članica i zaručnica Marinela. Ona je sa svojom sestrom otpjevala pripjevni psalam, a njen otac Petar čitao je misno čitanje. On je sa svojom suprugom Sandrom i član Pjevačkog zbora u župi Sv. Mihovila Arkanđela u Vrhu. Njihova obitelj u svojoj župi (Vrhu) vrši sakristansku (mežnjarsku) službu. 

Župnik Šporčić je u homiliji istaknuo više misli koje je prvenstveno uputio mladencima. Ističemo ovo:  "Dragi mladenci, ovo je vaš izbor i vaš put kojim ste krenuli. Svećenik samo blagoslivlja vaš divni savez ljubavi, koji je Bog zamislio od početka: Muško i žensko stvori ih....Danas se ispunjavaju vaše želje. Bog je htio da se susretnete. Nemojte od drugih očekivati recepte za svoj uspjeh. Bračna je sreća vaša zadaća i vaša odgovornost. Vaša radost i vaš križ., kao što se pjeva u stihovima: "Mramor, kamen i željezo lako može biti slomljeno... Sve,a sve baš prolazi, mi smo vjerni našoj ljubavi".

Brojač posjete:
69981
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016