ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Vjenčanje Zorana Koren i Marijane Ošap

U četvrtak, 3. rujna o.g. u župnoj crkvi vjenčali su se zaručnici: Zoran Koren, sin Milana i Ankice r. Draženović i Marijene, kćerke Bože Ošap i Ramize Prpić.

Oni su su htjeli da to bude tiho, bez prisutnosti većeg broja gostiju, prilagođeno konkretnim prilikama ali i svojim željama. Obred vjenčanja zajedno sa sv. Misom predvodio je župnik T. Šporčić. On je u homiliji govorio o vjenčanju kao pobjedi. Mladenci uvijek, a posebno danas prije vjenčanja trebaju prijeći i svladati mnoge dileme, usklađivanja, razmišljanja i odlučivanja. Tu su često i nesporazumi, sumnje, i drugo što treba svladati međusomnim ohrabrenjima. Na vjenčanju kao da končano kažu jedno drugom ali i sami sebima: Idemo naprijed zajedno. Pobijedili su sve prepreke koje se mogu pojavljivati. Uskladili su sve glavne stavove i pitanja života pa se već danas mogu smatrati pobjednicima.

Oni su pobjednici, oni su danas ovjenčani. Stoga imaju razloga slaviti oni ali i  sva rodbina kao i župna zajednica u kojoj će dalje živjeti i stvarati život. Čestitamo!

Brojač posjete:
70008
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016