ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 29. studenog 2020.- I. nedjelja došašća

Prva je nedjelja Došašća. Nedjeljom su sv. mise redovito u 9,11, i 18 sati. Radnim danom od sutra pa nadalje su sv. mise zornice koje svakog dana počinju u 6,15 sati. Budući su nastupile nove mjere s obzirom na Korana virus predlažem da u došašću imamo dnevno dvije mise ujutro u 6,15 te navečer u 18 sati. S time da ujutro služi župnik, a navečer vlč. Jure. Tako će biti ukoliko se pokaže potreba za time.

Danas na kraju sv. Misa u 9. i 11 sati kratko će nam se obratiti članovi Terapijske zajednice "Mondo Nuovo" iz Kistanja. Možda radi novih mjera neće doći.  Oni su već više puta bili kod nas, to su ljudi koji se liječe, žive u toj zajednici radi nekadašnje ovisnosti od droga. Oni će govoriti o opasnosti droge i razlozima radi čega su upali tu tešku bolest.   

Sutra je Sv. Andrija, apostol. U četvrtak je Sv. Franjo Ksaverski, u  petak je Sv. Barbara. To je i prvi petak u mjesecu. Prije sv. mise od 5,30  pa do mise bit će mogućnost ispovijedanja. U nedjelju i Sv. Nikola, biskup. Pozivamo vjeroučenike da svi dođu na svoje redovite sv. mise - Sv. Nikola ima predviđene darove za sve njih.

Danas poslije večernje sv. mise u 19 sati bit će paljenje prve adventske svijeće na Trgu Dražena Bobinca. Imati ćemo kratki obredu blagoslova.

 

Brojač posjete:
216082
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016