ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 3. siječnja 2021. - II. nedjelja po Božiću: Župni oglasi

I danas imamo tri sv. mise, i to u 9, 11 i 18 sati. I danas ćemo blagosloviti vodu za blagoslov kuća na svakoj misi za sve koji to nisu blagoslovili  prošle nedjelje. Neki su proglasili da se ove godine se neće obavljati blagoslov obitelji.  To netko proizvoljno razglašuje netočne informacije. Čuvajmo se u ovim raznim događanjima krivih informacija. Ako nešto nismo provjerili najbolje je šutjeti.

 

U srijedu je svetkovina Bogojavljenja ili Sveta tri Kralja. Sv. Mise su u 9,11 i 18 sati. Molimo naše vjeroučenike, posebno prvopričesnike i krizmanike da dolaze na katehetske susrete. Imamo velike dvorane, za svaku grupu ima toliko mjesta da se  može imati predviđena distanca s obzirom na korona virus.

Ako to ne bi moglo funkcionirati nedjeljom onda ćemo tražiti da se na katehetske susrete dolazi određeni dan u tjednu. Naime, ako djeca idu u školu onda je normalno da se ide i na pripreme za sakramente.

 

          Sisačka biskupija, posebno grad Petrinja, Glina i sam Sisak teško je stradala, 28. i 29. ov. mj. Uključimo se u pomoć koliko možemo. Molimo da se jave volonteri koji bi pomogli sortirati robu ili hranu koja bi se donijela u dvorane Pastoralnog centra. To bi trebalo učiniti u ovom tjednu dok je vjerujemo najpotrebnije.

          Čuli smo dopis našega biskupa mons. Zdenka Križića. A ako još nije jasno ili ima nekih prijedloga predložite i dogovorite se sa župnikom. 

Brojač posjete:
116887
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016