ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 18. travnja 2021. – III. vazmena nedjelja: Župni oglasi

Druge nedjelje se slavi Svjetski dan molitve za duhovna zvanja.

Pozvani smo moliti svećenička i redovnička zvanja u našoj biskupiji i domovini. Na svakodnevnoj misi u tijeku ovog tjedan  posebnu  ćemo moliti na tu nakanu, a prije sv. mise je redovito molitva krunice.

Za samu nedjelju duhovnih zvanja papa Franjo uputio je  Crkvi posebnu poruku. Nastojat ćemo u tijeku tjedana i u nedjelju na sv. misama prikazati  određene misli iz te poruke. Na internetu imamo i mali „Priručnik za nedjelju duhovnih zvanja“,  s njim ćemo se poslužiti na svetim bogoslužjima ovoga tjedna.

U petak je sv. Juraj, mučenik, a u nedjelju je i sv. Marko, evanđelista.

Danas naši krizmanici sa svojim roditeljima trebaju predati molbe za primanje krizme našem biskupu, po svojem ustaljenom rasporedu.

Druge nedjelje, 25. ov.mj. na sv. misu u 9 sati pozivamo roditelje ovogodišnjih kandidata za prvu pričest. Potrebno je vidjeti kako i kada ćemo imati Prvu pričest.

Naš Grad je  bio voljan donirati sredstva za postavljenje sata na toranj naše crkve. Sutra će nam doći Ponuđač radova s kojim ćemo se dogovoriti za početka radova. Hvala Gradu – gradonačelniku  g. Stjepanu Kostelac za dobru volju.

Brojač posjete:
220058
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016