ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Otočac, 25. srpnja 2021 – XVII. nedjelja kroz godinu

Današnju nedjelju papa Franjo proglasio Nedjeljom djedova i baka. To je po prvi puta da se Crkva i na ovaj način želi posebno osvrnuti na ove osobe. Često se govori o obitelji pod raznim vidovima. Baka i djedovi su na osobiti način važni članovi naših obitelji.

Papa je ovaj dan posvetio bakama i djedovima uoči blagdana sv. Ane i sv. Joakima, roditelja Bl. Dj. Marije. Ured HBK-e s odabranim pjevačima pripremio je Videospot pod nazivom „u zagrljaju“ u Domu za starije i nemoćne u Odri. Videospot može se pogledati i pjesmu poslušati na portalu Hrvatske katoličke mreže i YouTube kanalu Hrv. Katoličkog radija.  

U utorak je sv. Klement Ohridski, u srijedu je sv. Pohor i Nikanor, u četvrtak je sv. Marta, u petak sv. Petar Krizolog.

U vezi naručivanja Sv. Misa  za naše pokojne nemojmo nabrajati sva moguća imena. Dosta je da je sv. misa po vašoj nakani. A Vi se u toj nakani možete sjetiti svih mogućih imena vaše rodbine, nitko vam to neće kratiti, a nije vrijednost – veličina u tome da svećenik nabraja ta imena.

Brojač posjete:
220139
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016