ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Otočac, 17. listopada 2021. –XXIX-nedjelja kroz godinu: Oglasi

Danas je i sv. Ignacije Antiohijski, sutra je sv. Luka Evanđelista, u četvrtak je sv. Uršula, u  petak je papa sv. Ivan Pavao II i u subotu je sv. Ivan Kapistran.

Iduću nedjelju, 24. ov.mj. slavi se misijska nedjelja. To redovito bude nedjelja poslije blagdana sv. Luke. On je na posebni način i zaštitnik misija i kao evanđelist  naviješta veliki uzor misija. Ovaj tjedan s molitvom krunice i večernjim sv. misama pripremajmo se i na svoj način čitavi tjedan molimo za misije. Pozvani smo obnoviti svoju vjeru ali i materijalno, koliko možemo pomagati djelo misija. Milostinja iduće nedjelje daje se za  misije. Redovito primamo i misijski časopis „Radosna vijest“ pogledajmo češće na stol za tisak i pronaći ćemo taj list.

U subotu, 16. listopada  u Gospićkoj katedrali za vrijeme svečane sv. mise otvorena je Biskupijska sinoda. Sinodu je otvorio naše biskup mons. Zdenko Križić. Preporučamo svim vjernicima da se mole za ovaj važan korak za čitavu Katoličku Crkvu, ali posebno za našu biskupiju u kojoj živimo i čiji smo na poseban način sudionici.

 

Brojač posjete:
333884
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016