ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Otočac, 19. prosinca 2021. – IV. nedjelja došašća: Župni oglasi

Nalazimo se u tjednu kad završava vrijeme Adventa – došašća i počinje Božićno vrijeme.

Mise zornice imat ćemo ovaj tjedan do četvrtka. U petak je Badnjak kad imamo večernje mise – malu i veliku ponoćku. Prva misa bit će u 19 sati, druga velika ponoćka u 21 sat. Tako da do 22 sata sve završi. Na prvu pozivamo manju djecu i starije. No, u tom smislu svaki će izabrati onu koja njemu odgovara.

U subotu je Božić. Sv. mise imat ćemo nedjeljnog rasporeda tj. u 9 i 11 sati. U 14,30 bit će sv. misa i u crkvi sv. Mihovila u Dabru.

U nedjelju je sv. Stjepan, prvomučenik ali i blagdan Sv. obitelji. U nedjelju ćemo dati raspored za tjedan koji slijedi. Obitelj je posebno važna zajednica u svim blagdanima, a to najviše dolazi do izražaja u Božićnim blagdanima. Mi ćemo na misi u 11 sati imati blagoslov trokraljske vode za blagoslov kuća. Pozivamo da si svaka obitelj donese vodu koja će zajednički biti blagoslovljena na ovaj blagdan. Početak samog blagoslova kuća objavit ćemo  naknadno. Moramo vidjeti kako će to biti u drugim župama. Vidjet ćemo do druge nedjelje, kakva će biti situacija.

Proveli smo izbor članova Župnog Pastoralnog vijeća. Deset osoba je izabrano, četiri je po službi i 4 je sam župnik imenovao. To je svih 19 i župnik je dvadeseti.

Brojač posjete:
17518
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016