ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Otočac, 30. siječnja 2022. - IV. nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Ponedjeljak je sv. Ivan Bosco. Utorak je sv. Brigita, u srijedu je blagdan Prikazanja Gospodinova ili Svijećnica. Blagoslivljaju se svijeće i obavlja  kratka procesija na početku današnjeg bogoslužja. Ovo je ujedno i Dan posvećenog života. Sv. misu u 11 sati imat ćemo u crkvi Majke Božje u Poljicima, a u župnoj crkvi u 18 sati.

U četvrtak  je sv. Blaž, misa je u 18 sati. Nakon Mise je blagoslov grla po zagovoru sv. Blaža. U petak je sv. Veronika. Imat ćemo sv. misu za pokojne članice Društva „Hrvatska žena“. To je ujedno i prvi petak u mjesecu.

Završili smo blagoslov kuća prema rasporedu kojeg smo objavljivali. Hvala svima koji su  s pažnjom i kršćanskim načinom čekali, pripremili i sudjelovali u ovim kratkim, ali važnim i značajnim susretima. Hvala i onima koji su se naknadno već javili, kao i onima koji će se još javiti da se dođe k njima, jer ih kod prolaza njihove zgrade (ulice) nije bilo doma. Najbolje da oni koji se u tom smislu javljaju, da  to učine telefonski, da ostave broj mobitela.

Brojač posjete:
43785
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016