ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Otočac, 13. veljače 2022. VI. nedjelja kroz godinu: Župni oglasi

Ponedjeljak je Sv. Valentin – Valentinovo. U zadnjim desetljećima  uvriježio se ovaj dan kao dan mladih – zaljubljenih. U našoj biskupiji posebno se slavi u ži Jospidol i u Cvitoviću kod Slunja. U petak je Sv. Šimun te u subotu Sv. Konrad.

U petak, 25. ov. mj. počinjemo s Tečajem o braku za zaručnike. Molimo sve one koji se kane vjenčati ove godine, a nisu obavili Tečaj, da se uključe u ovaj Tečaj. Upozorite one za koje znate da se kane vjenčati.

U vezi ovogodišnje svečanosti sv. potvrde dogovorili smo se s našim biskupom da krizma i ove godine bude na svetkovinu Presvetoga Trojstva a to je 12. lipnja 2022. Molimo kandidate za krizmu, prve i druge godine, da redovito sudjeluju na župnim katehezama. Također se trebamo susretati i s njihovim roditeljima.

Od tiska imamo danas novi broj „Glasa Koncila“ i novi broj „Živog Vrela“ Za Živo Vrelo je trideset  pretplatnika, za „Glas Koncila“ petnaest. Molimo sve pretplatnike i druge koji bi to ekonomski mogu da se pretplate i za ovu godinu. Platit se može u tijeku godine kad je kome to prikladnije, ali važno bi bilo da se jave oni koji računaju da će redovito uzimati ove naslove listova. Godišnja pretplata za Glas Koncila je 600,oo. Oni koji naručuju preko Župnog ureda (Župnika) je 550 kn. a za Živo Vrelo  preko Župnog ureda je 160 kn

Brojač posjete:
42976
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016