ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Tri dana duhovne obnove u župi Otočac

Tri dana duhovne obnove - trodnevnica  ( četvrtak, petak i subota ) u našoj župi vodio je redovnik pustinjak Danijel Čović koji živi u šumi na Krasnu poslije večernjih svetih misa. Molitve koje odražavaju  faze duhovnog života; zagovornička molitva, molitve oslobađanja, kako se osloboditi prisilnih misli. Kako postići zdrav odnos u obitelji, supružnici međusobno, roditelji i djeca, teme su  koje traže  analizu i odgovor.

Svjedočanstvo mladog  redovnika pustinjaka Danijela Čovića, bilo je baš na temu  prisilnih misli kojima zločesti duh želi  unijeti nemir i bezvoljnost, komplekse  u našem životu i radu. Naša brana je naš um koji treba i mora imati kontrolu naših misli: filtrirati ih, razlučiti dobre, korisne misli od zlih i štetnih. Naš mozak  ih prima i šalje srcu, a srce ih proizvodi, stvara, kombinira. Preporuka za obranu:  čitanje Biblije, vraćanje Božjim mislima, duhovno se hraniti  Božjim naukom.

Ovo svjedočanstvo neka bude na slavu Božju, i neka nas potakne na molitvu i predanje Gospodinu. Ne možete ništa izgubiti kad mu se predate. Možete samo dobiti. Život vječni. To vam je priča o Isusu. O pobjedi i ljubavi. O milosrđu i praštanju. Samo zazovite ime Isusovo i bit ćete spašeni. Neka vas Bog blagoslovi.

Na kraju svake večeri bilo je klanjanje pred Presvetim.

/ IB /

Brojač posjete:
43841
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016