ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Četvrta nedjelja došašća

Središnju svetu misu u 11,00 sati u župnoj crkvi služio je župnik Marinko Miličević, a euharistijsko slavlje animirao je crkveni zbor Sveta Cecilija predvođeni za proguljama prof.Brankom Bernardi. 

Pozvani smo poput Marije pouzdati se da Bog u nama može učiniti čudesna djela. U svojoj želji da spasi svijet, on se može poslužiti našom neznatnošću, malenošću, slabošću, grešnošću. On želi da se i u nama utjelovi Isus.  Za to nam je Marija uzor: „Evo službenice Gospodnje: neka mi bude po tvojoj riječi.“

Za vrhunce ljudskih dostignuća na različitim područjima života postoje određena mjerila. A vrhunac i mjerilo prave vjere možemo reći da se sastoji u tome da Bogu ne postavljamo granice. Jer tamo gdje ne prispijemo vlastitim naporima, gdje nam se u otvorenosti Božjem djelovanju ispuni nada, počinje onaj pravi život: život od Boga, životu s Bogom, životu u Bogu. I nije „nelogično“ vjerovati i nadati se da za ono najljepše u našem  s Bogom nikada nije kasno. Ono je bilo, jest i bit će moguće. Bogu je sve moguće.

/ IB /

Brojač posjete:
71146
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016