ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
ŽUPNE OBAVIJESTI - NEDJELJA, 2.6.2024.

ŽUPNE OBAVIJESTI

NEDJELJA, 2.6.2024. – DEVETA "kroz godinu"

 

  1. Danas je 9. nedjelja 'kroz godinu' (slavlje Prve pričesti u Švici). U ovom tjednu: petak - Presveto Srce Isusovo; subota - Bezgrješno Srce Marijino. Sljedeća nedjelja je 10. 'kroz godinu' (Prva pričest u Sincu).

 

  1. BISKUPIJSKI SUSRET INVALIDNIH OSOBA I S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU održat će se u našoj župi u subotu 8. lipnja. Program se nalazi u listiću…

 

  1. BISKUPIJSKI SUSRET MINISTRANATA održat će se u Ogulinu 25. lipnja. Susret započinje sv. misom u 10,00 s. Program objavljujemo sljedeće nedjelje.

 

  1. BLAGOSLOV KIPA SV. ANTE obavit ćemo u četvrtak 13. lipnja, na Svetčev spomendan. ZAHVALJUJEMO DOBROČINITELJIMA NAŠE ŽUPE za svaki prilog i dar. Svakoga 26. u mjesecu je sv. misa za blagoslov svih naših dobročinitelja.

 

  1. Bliži se KRAJ ŠKOLSKE GODINE pa naša župa organizira DJEČJE LJETO za djecu od 1. do 8. razreda. Program traje od 25. do 28.6., a održava se na crkvenom dvorištu od 14,00 do 19,00 s. pod motom: Igrajte se, skačite, vičite, samo nemojte griješiti! (Don Bosco). Sudionike očekuju brojna iznenađenja. Kotizacija je 12 eura po djetetu (za sva 4 dana). Prijave su do 20.6. kod don Gorana.

 

  1. NAŠ TJEDNI ŽUPNI LISTIĆ, uz raspored bogoslužja, donosi koristna razmišljanja i pouke - u ovom broju je nastavak iz Papine Okružnice o činu PRUŽANJA MIRA U MISIpa uzmite, ponesite kući i (pro)čitajte.

 

  1. KATOLIČKI TISAK: Preporučujemo sve vjerske tiskovine. Predplatnici i čitatelji Glasa Koncila novi broj će moći (pre)uzeti u tjednu. Tko čita - bolje vidi (i više zna)!

 

  1. MOLITVA ZA NOVOG BISKUPA:

Bože, vječni pastiru,
ti svoje stado trajno štitiš i upravljaš.
U svojoj dobroti daj Crkvi Gospićko-senjskoj
pastira kakav joj treba:
da svetošću tebi ugodi,
a svome narodu koristi.
Po Kristu Gospodinu našem. Amen.

 

Brojač posjete:
71261
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016