ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Župni oglasi
Utorak, 21.lipnja u Senju se održava godišnji susret ministranata Gospićko-senjske biskupije. Ministranti Otočkog dekanata poći će posebnim autobusom koji će ići ispred župne crkve u Otočcu u 8,15 sati ( najkasnije 8,30 sati ). Oni koji će ići na susret trebaju se javiti župniku najkasnije sutra do 10,00 sati kad ćemo u župnoj dvorani imati sastanak i dogovor.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Četvrtak, 23.lipanj 2011. Svetkovina presvetoga Tijela i Krvi Kristove - Tijelovo, to je zapovjedni i državni blagdan. Sveta Misa u 11,00 sati, tijelovaska procesija kroz gradski park. Prvopričesnici će doći u svojim bijelim haljinama, a krizmanicima će se nakon Mise podijeliti uspomene na Sv.Potvrdu.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Petak, 24. lipnja je blagdan Sv. Ivana Krstitelja, to je proslava župnog zaštitnika u Švici. U Švici će biti mise u 11 i 17 sati. Na misi u 11 sati biti će svečanost podjeljivanja sv.Potvrde.
U Otočcu neće biti mise na sam blagdan.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Subota, 25.lipnja, Dan je državnosti. Misa za Domovinu je u župnoj crkvi u 9 sati.
U 18 sati u Kompolju ( za Kompolje i Brlog ) biti će svečanost podjeljivanja sv.Potvrde - Krizme.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Druge nedjelje, 26.lipnja, na sv.Misama posebno ćemo Bogu zahvaliti za ovu školsku godinu. Neka vjeroučenici dođu na mise kako redovito dolaze ( niži razredi u 9 sati i viši razredi u 11 sati ). Na Misu sa sobom neka donesu svoje vjeronaučne knjižice.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

LJETNI PRAZNICI ŠKOLSKE DJECE

Draga djeco, započeli su ljetni praznici. Za vrijeme praznika se trebate moliti i na svetu misu ići ma gdje bili. Podsjetite na to svoje roditelje i ukućane.

VJERONAUK ILI ETIKA

Sve učenike osmih razreda koji planiraju nastaviti školovanje potičemo da u srednjoj školi upišu vjeronauk. Pohađanje školskog vjeronauka je jedan od uvjeta za primanje sv. Potvrde.
Brojač posjete:
293691
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016