ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Skupština svećenika Gospićko-senjske biskupije
Danas, 10. listopada 2o11. u Biskupskom ordinarijatu u Gospiću održana je Skupština svećenika u Gospićko-senjskoj biskupiji. To je redovita godišnja siupština svećenika koju saziva biskup mons. dr.Mile Bogović. To je prigoda da se na jednom mjestu sve svećenike bikupije upozna s događajima koji su se dogodili u godinu dana, da se prezentira i raspravi godišnji pastoralni plan - da pojedini uredi biskupije i razna povjerenstva daju izvješće i planove svoga rada.

Tako je nakon molitve Trećeg časa biskup dr. Mile Bogović izvjestio o svim važnijim događajima u biskupiji od zadnje skupštine (listopada 2010.), a generalni vikar mons. mr. Tomislav Šporčić govorio je o Pastoralnom planu Gospićko-senjske biskupije u godini župne kateheze, a detaljnije je izvijestio o programu susreta Župnih pastoralnih vijeća svih župa u biskupiji, koji će se održati u Otočcu u nedjelju, 16. listopada i o Biskupijskom hodočašću Majci Božjoj Trsatstkoj povodom 720. godišnjice ovog svetišta. Hodočašće će se obilježiti obiteljski produbiti misli i poruke pape Benedikta XVI. povodom njegovom pohoda Hrvatskoj u lipnju ove godine.

U drugom dijelu programa biskup je predstavio rad biskupijskih ureda (Katehetskog i ekonomskog, a mons.mr.Tomislav Rogić prikazao je rad i djelovanje svih povjerenstava u biskupiji.

Skupština je završila zajedničkim ručkom u samoj biskupiji te svećeničkim druženjem.
Brojač posjete:
291419
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016