ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Vjenčanje Margarete i Mihaela Rogić
Danas, 5. studenog 2011. u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu vjenčali su se Mihael Rogić iz Prozora, sin Bože i Marice r. Novačić i Margareta Kranjčević, kći Milana i Anke r. Pešun.

Vjenčanje je bilo svečano i dostojanstveno. Veliki broj rodbine i prijatelja pažljivo s pjesmom i molitvom pratio je Sv. Misu i obred vječanja. Tome su pomogli veći broj pjevača koji su pjevali pod vodstvom gđe Gabrijele Degoricija. Majka mladenke gđa Ankica Kranjčević član je Župnog pjevačkog zbora u Otočcu. Čestitamo našim mladencima kao i čitavoj rodbini i prijateljima.

mons.Tomislav Šporčić, župnik.

"Obitelj kao svetište ljubavi, života i vjere, kao kućna Crkva, ali i kao škola čovječnosti, kao mjesto gdje se odgaja za korištenje razumom, za slobodu izbora, za služenje ljubavi, za dobro molitve, u kojoj se nada procvatu novih zvanja - sve su to misli koje nam Sveti Otac dariva i o kojima želi da razmišljamo pozivajući nas da poduzmemo izvanredno putovanje, kako sam ističe, u potrazi za značenjem ljudskog bića" (Lucio Coco, o Papinim mislima o obitelji)
Brojač posjete:
43052
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016