ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Susret djelatnikakoji rade u Domovima za stare i nemoćne

U subotu, 25. veljače o. g. u Domu za starije i nemoćne u Otočcu, Vl. Nazora 14., održat će se susret djelatnika u Domovima za starije i nemoćne s područja Gospićko-senjske biskupije:

D n e v n i r e d

10,00 - Okupljanje

10,15 - Molitva

-Pozdrav domaćina i koordinatora susreta – Osvrt na prošle ovakve susrete

10,45 – Predavanje o temi „Promicati dostojanstvo ljudske osobe u starosti i nemoći“ –

č.s. Blanka Vrdoljak, dipl. teolog – Rijeka

11,30 – Odmor

11,50 - Rad (razgovori) u jednoj ili dvim grupama

12,30 – Domijenak

Pozivamo Vas poštovani ravnatelji, udomitelji i djelatnici koji se po svom poslu i svagdašnjici suočavate s teškoćama sarijih i nemoćnih osoba. Želimo da ovo bude učvršćivanje zajedništva i ljubavi prema svim štićenicima za koje radite, ali i zajedništvo svih u zajedničkoj brizi i nastojanjima da činimo što je moguće više i bolje u ovom djelu. Prošle dvije godine nismo priređivali ovakav susret. Naime, pred dvije godine u ovo vrijeme naša biskupija hodočastila je u Rim povodom 10. godišnjice osnuta Gospićko-senjske biskupije, a prošle (2011.) godine hodočastili smo u Svetu zemlju, te nismo mogli imati ovaj susret.

Naš ovogodišnji susret bit će prostorijama Doma za starije i nemoćne u Otočcu. Nadam se da će to biti najbolje ozračje za razmišljanje i razgovor o gore navedenoj temi.

Molimo sve župnike u našoj biskupiji da posjete Domove na terenima svojih župa te pomognu organizirati putovanje i sudjelovanje na ovom susretu. Molimo također da javite svoj dolazak na tel/faks: 053/771-261 ili mbt: 091/537-4025; email; zupa.presvetog.trojstva@gs.t-com.hr

Očekujući vaš dolazak sve srdačno pozdravljam!


Generalni vikar:

Mons. Tomislav Šporčić v.r.

Brojač posjete:
294130
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016