ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Moja župa - novi broj župnog listića


Na petu korizmenu nedjelju vjernici župa Kompolje i Brlog dobili su u ruke novi broj svoga povremenika MOJA ŽUPA (broj 2), koji je ispunjen uskrsnim sadržajem.

Na naslovnoj stranici je, pod naslovom Uskrs – naša nada, meditacija pape Benedikta o otajstvu i svetkovini Uskrsa ter župnikova uskrsna čestitka svojim vjernicima.

Druga stranica biltena donosi, u sedam točaka, zaključak iz poruke gospićko-senjskoga biskupa dr. Mile Bogovića, koju je, u Godini vjere i župne kateheze, svojim vjernicima uputio na početku Korizme radi što bolje priprave za Uskrs, a završava s biskupovom čestitkom.

Treća stranica "Moje župe" ispunjena je objašnjenjem značenja simbolâ, riječi, gesta i znakova Velikoga tjedna (prema priručniku koji je priredio mons. dr. Milan Šimunović). Na zadnjoj stranici župnik don Anđelko Kaćunko, koji je uredio listić Moja župa, svojim vjernicima "oglašava" raspored bogoslužja u Velikom tjednu, od Cvjetnice do Vazma, u Kompolju i Brlogu.

Uz poziv na uskrsnu ispovijed za obje župe, na Vel. ponedjeljak u 17,00 sati, tu je i najava slavlja "Jurjeve" – proslava Sv. Jurja, suzaštitnika župe Kompolje, 22. travnja – i slavlja Prve svete pričesti, 17. lipnja.

Brojač posjete:
267094
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016