ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Krštenje Eve Cramer
Danas, na 21. nedjelju kroz godinu na misi u 9 sati u župnoj crkvi u Otočcu krštena je Eva Cramer, kći Vincenta Cramer i Mirele r. Cipek. Kuma je bila Karla Cipek, sestra od Evine majke. Ova obitelj Cramer živi u Nizozemskoj. Mala Eva ima već više od dvije godine. Bila je živa i razigrana. Skoro da bi mogla sama odgovarati na sva pitanja u obredu krštenja.

Čestitamo roditeljima koji s radošću sudjelovali u obredu krštenja. Molimo da sve naše obitelji a posebno za one koje žive u stranom svijetu. Nek sačuvaju vjeru svojih pradjedova i nek je prenesu na nove naraštaje, posebno svojoj djeci.

------------------------------

Danas na misama u župnoj crkvi u 9 i 11 sati župnik mons. Tomislav Šporčić, predstavio je župnoj zajednici s. Ljubomiru Lešić. Sestra Ljubomira Lešić dolazi u Otočac nakon djelovanja u više značajnih župa Gospićko-senjske biskupije, a prije Domovinskog rata djelovala je i u riječkoj župi Uznesenja Bl. Dj.Marije. Nakon Rijeke došla je u župu Sv. Križa u Ogulinu te nakon Ogulina u župu Presvetog Trojstva u Slunju.

U Otočcu će nastaviti kao vjeroučiteljica u školi i župi. Osim na vjeronaučnom području pomagat će sviranjem, pjevanjem i animiranjem župnih pjevačkih zborova, kako u Dječjem zboru, velikom i u zboru mladih. Želimo joj puno uspjeha dobro snalaženje, a mi smo kao župljani pozvani surađivati i pomagati u sveukupnom župnom djelovanju, osobito liturgijskom.

S radošću primamo s.Ljubomiru u našu župnu zajednicu i u novu sredinu i želimo da što prije osvoji i naša srca u što uopće ne sumnjamo.
Brojač posjete:
291367
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016