ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Dječja priredba za sv.Nikolu
Gacko pučko otvoreno učilište Otočac pripremilo je u povodu blagdana sv. Nikole dječju predstavu pod nazivom "Domaća zadaća: Pismo sv.Nikoli...uh!"

Prepunu su dvoranu oduševili mališani igrokazom i božićnim pjesmama, a uz mlade glumce Niku Škorić, Uršulu Čulinović, Marinelu Rožman, Luciju Bižanović, Mihaelu Orlić, Emu Gomerčić, Leonardu Glumičić, Antonelu Rožman, Kristijana Pajdaković, Doris Tonković, Magladenu Orešković.

Sveti Nikola je bio Edi Gomerčić, a prinzece Gabrijela, Dora i Leonita. Pjevali su Gabrijela Holjevac, Leonita Petkpalaj, Edi Gomerčić i Dora Burić osvajači nagrada u nedavo održanoj manifestaciji "Otočki val". Nastupila je i plesna skupina Victorius iz Sinca.

Svojim plesačkim, pjevačkim i glumačkim sposobnostima mladi glumci su nas oduševili i uljepšali nam dan. Dječja razigranost i nevinost nikoga nije ostavila ravnodušnim. Izvrsnom su izvedbom pokazali svoje talente i umijeća, te oduševili i razgalili srca svih uzvanika.

Kao šećer na kraju priredbe Sv.Nikola je svoj djeci podijelio slatkiše za darove. Šibu nije dobio nitko, a pošto su djeca tijekom čitave godine bila dobra za krampusa nije bilo posla.

Autor i režija predstave je Vera Dasović.

( č.s.Ljubomira vodi jedan razred osnovnoškolaca na predstavu )
Brojač posjete:
293540
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016