ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Glazbeno duhovni recital maldih iz župe Sv.Križa u Ogulinu
Danas na treću nedjelju Došašća Sv. misu u 9 sati predvodio je i propovijedao vlč. Roberto Zubović, u zajedništvu s mons.Tomislavom Šporčić župnikom otočkim i generalnim vikarom biskupije, te don Jurom Ladišić pastoralnim suradnikom za slijepe i slabovidne a zbor mladih župe Sv. Križa iz Ogulina pjevao je na misi zajedno s Malim zborom u Otočcu te nakon mise izveo je glazbeno duhovni recital.

Na sv.Misu su danas bili pozvani i roditelji naših prvopričesničkih kandidata (II. i III. razreda osnovne škole) tako je Crkva zaista bila ispunjena. Vlč. Zubović je propovijedao jednostavno i razumljivo. Posebno je naglasio potrebu primjera i zauzimanja roditelja u kršćanskom radu i odgoju mladih. Zadržao se na tumačenju prave kršćanske radosti. Jer ova je nedjelja nosi naziv "Radujte se - lat. gaudete" U pravoj kršćanskoj raspoloživosti trebamo biti otvoreni za potrebe drugih.

Danas je i nedjelja Caritasa. U svim župama po Hrvatskoj slavi se nedjelaj Caritasa. Po završteku mise i recitala goste iz Ogulina počastio je gradonačelnik Grada Otočca s domjenkom u hotelu "Zvonimir".

Crkvu su danas ispunili mladi, djeca ali i odrasli, posebno roditelji. Ovo je prava priprava na božićne blagdane.

Vlč. Roberto Zubović, župnik i dekan ogulinski predvodi misno slavlje.

Brojač posjete:
293753
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016