ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Pismo zahvale kardinala Puljića
Uzoriti kardinal Vinko Puljić, nadbiskup i metropolit vrhbosanski nakon povratka iz Otočca u Sarajevo uputio je pismo zahvale mons.mr.Tomislavu Šporčiću generalnom vikaru biskupije i otočkom župniku u kojem se osvrnuo na divne doživljaje u Otočcu.

Kardinal se zahvaljuje na srdačnom gostoprimstvu i lijepom slavlju i molitvenom zajedništvu slaveći sv.Fabijana i Sebastijana. Uzoriti se zahvaljuje na svim darovima koje je primio od župnika Šporčića i gradonačelnika Barkovića. Posebno se zahvaljuje na daru od 5.000,00 kuna koje će upotrijebiti za plaćanje grijanja u bogosloviji. Preko ovog pisma zahvale vidi se velika potreba pomoći Crkvi i narodu u BiH-i, te razlog da postoji i Tjedan solidarnosti koji se provodi u vrijeme korizme.

Za vrijeme svog boravka u Otočcu kardinal Puljić posjetio je i Samostan sestara Presvetog Srca Isusova u Otočcu gdje se upisao u knjigu posjeta - dojmova te se zahvalio na gostoprimstvu.

( Na slici: s.Ljubomira, s.Ciprijana, vlč.Davor Topić - osobni tajnik kardinala, vrhbosanski nadbiskup i metropolita kardinal Vinko Puljić - upisuje se u knjigu posjeta )
Brojač posjete:
293720
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016