ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Dobročinitelji
Kršteni Nikol i Ivan
Danas, 17.ožujka, na petu korizmenu nedjelju u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu središnje euharsitijsko slavlje u 11 sati predvodio je i propovijedao mons.mr.Tomislav Šporčić generalni vikar biskupije i otočki župnik u zajedništvu s don Jurom Ladišić pastoralnikm djelatnikom za slijepe i slabovidne.

U svojim razmišljanjima župnik se osvrnuo na današnje Evanđelje koje udara u korjene naše loše navike. Kako su pojedinci radosni kada trebamo vidjeti tuđe grijehe, lako je o tuđim slabostima govoriti. YI novinari i mediji puno lakše pišu o tome. Tko je od Vas bez grijeha neka prvi baci kamen - kazao je Isus ženi kada su je osudili. Sjetimo se svoga ljudskog dostojanstva, mi smo djeca Božja, uvijek treba početi nanovo. Mi smo se zabetonirali, toliki se nauče živjeti nemoralo, ni riječi nemogu reći da ne govore ružno.Pokušajmo slušati riječi našilj ljudi na cesti, na placi...Zadatak Crkve je ljude dovoditi k Isusu, Crkva je ona koja se nedjeljom okuplja na misi...

U zajednicu krštenih u prepunoj župnoj crkvi primljeni su ( kršteni ) Ivan Odorčić, sin Mihaela i Danijela rođ.Rožman i Nikol Rožman, kći Zvonimira i Dubravke rođ.Rukavina.

Euharistijsko slavlje animirao je crkveni zbor predvođen s.Ljubomirom Lešić, a za orguljama bila je prof.Branka Bernardi.

( Krštenje NIKOL ROŽMAN )

( Krštenje IVAN ODORČIĆ )

( č.s.Ljubomira uz brigu oko crkvenog zbora - podmetnula rame za odmor mališana...)

Brojač posjete:
294065
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016