ŽUPA PRESVETOG TROJSTVA
Početna
O župi
Otočki dekanat
O nama
Kontakt
Gačanski park
Samostan
Križni put
Vijesti
Župni oglasi
Svečanosti
Svetkovine
Krizma u Otočcu
U nedjelju, 2.lipnja o.g. za naše krizmanike biti će svečanost podjeljivanja Svete Potvrde.

Krizmanici trebaju dolaziti na pripremu: u ponedjeljak, utorak i srijedu u 10 odnosno 16 sati, ovisno o tome dali idu u školu prije ili poslije podne.

U četvrtak je svetkovina Tijelova. Trebaju biti na sv.Misi u 11 sati. Nakon Mise preuzet će krizmaničku haljinu u vjeronaučnoj dvorani. Bit će dobro da netko od roditelja bude s njima.

Ispovijedanja za krizmanike i susret s delegatom biskupa mons.Mile Bogovića biti će u subotu u 8,30 sati.

Pokorničko bogoslužje i ispovijedanje za roditelje, kumove, ukućane biti će u petak u 17,30 sati. Tu večer neka roditelji donesu za podmirenje troškova za svakog krizmanika ( 30 kn za biskupiju a 50 kn za župu) Ove godine svakom krizmaniku daje se KOMPENDIJ - Katekizam Katoličke Crkve koji je nabavljen po cijeni od 27 kn, uz to svakom krizmaniku daje se i Uspomena na krizmu ( 3 kn ) . Dakle ukupni trošak za svakog krizmanika je 110 kuna. Najbolje je da to donesu u petak kada dođu na ispovjed.

U nedjelju je svečanost krizme počet će u 10,30 sati. Krizmanici sa svojim kumovima trebaju biti u župnom dvorištu u 10,15 sati. Misu predvodi mons.dr.MIle Bogović - naš biskup.

---------------------

Fotografirat će službeni fotograf, stoga za vrijeme same svečanosti ( sv.Mise i ulazne procesije ) neka se nitko ne nagurava i ometa svečanost.Privatna fotografiranja neka budu poslije liturgijske svečanosti.
Brojač posjete:
110322
Župa Presvetog Trojstva Otočac © 2016